sobota, 7. november 2009

Ebelin čopiča za očesni makeup

Verjetno vam je kar poznana znamka Ebelin, ki se dobi v DMih. Po novem imajo poleg vatic za ščiščenje ipd. na voljo tudi čopiče. Pri nas so na voljo čopiči z belim ročajem, dobijo pa se tudi črni, ki so na voljo le v Avstriji. Cene so glede na kvaliteto ugodne.

Za začetek vam bom predstavila dva čopiča, oba za ličenje oči.


Prvi je kupljen v Sloveniji, zanj sem odštela 2,25€. Dlake so sintetične in prirezane, najbolj preseneti pa mehkost čopiča, ki je čudovita. Prvi vtisi so zelo dobri. Ščetine so ravno prav upogljive, poleg tega čopič lepo pobere barvo in jo nanese enakomerno na kožo. Všeč mi je gladek ročaj, ki je perlasto bele barve.. Deluje rahlo glamurozno ;)


Sama ga bom uporabljala za osvetlitev kosti tik pod obrvijo in mislim, da se bo odrezal zelo dobro.
Nanos na koži:

Drug čopič mi je kot darilce prinesel fant z dunaja (poleg čopiča za puder in blush, o teh kasneje..) :)

Pri temu je za razliko od belega kovinski del odet v črno, ročaj pa je črn in mat (ta mat finiš mi je zelo všeč).
Ščetine pri temu so naravne. Najbolj všeč mi je oblika ščetin in velikost, saj imam bolj majhne veke in mi je npr. Coastal Scentsov Black Sable čopič prevelik (ta je proti Ebelinovemu ogromen). S tem dosežem končno vse kotičke in ga priporočam puncam s podobnim problemom (majhnimi vekami).
Nanos na koži:
Tudi ta čopič nima pretirane cene, če me spomin ne vara stane okoli 2€.
Naj še omenim, da sta logotipa firme na obeh čopičih zelo lepo odtisnjena, mislim, da bosta kar dolgo zdržala, brez da bi obledela.
Za zaključek naj povem, da sem zadovoljna, ker se pri nas končno nekaj premika s temi čopiči. Dokaz zato je, da imam tudi sama večino čopičev priskrbljenih iz tujine. Razlog je ta, da se pri nas ne dobi kvalitetnih čopičev, če pa že, so zelo dragi.

2 komentarja:

  1. Črn izgleda krasen!
    pa se res le nekaj premika glede teh čopičev...ne morem verjet da je izbira tako borna

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja res je prava žalost glede izbire čopičev.. Naj omenim, da sem popravila in so sedaj slike clickable (kliknite nanjo, da se pokaže dejanska velikost) :)

    OdgovoriIzbriši